14. mai 2011

Innspirasjonsdag på Askeladden

Takk til min kjære arbeidskollega Mailinn  (Bloggen Mailinns hus) som ville ha mine stoler og puff til utstilling ved Askeladdens inspirasjonskveld. Jeg låner dine bilder fra utstillingen. Du hadde en utrolig flott stand og mange fine ting å vise til. Det var masse inspirasjon og ideer å hente fra den kvelden.Litt historie om stolene:
Dette er to av mine kjøkkenstoler. De har jeg tatt med fra ei hytte vi eide en gang oppe i Øverbygd. De har vært i familien mange år og har vært eid av gammeltante av min farmor. Da min mor selgte hytta for noen år siden ble disse stolene mine. Llitt arbeid var det med å fjerne gammel maling, men med en del pussing med slipemaskin og ny maling, ble stolene nesten som ny. Wallstickers er populær for tiden og jeg ønsket å ha noen på disse stolene, men fant ingen som jeg kunne bruke. Da brukte jeg en prosjektor og overførte et sitat på hver stol med svart sprittusj.


1 kommentar:

 1. Heisan, og takk for sist!
  Så koselig at du tok rådet mitt om å lage deg en blogg. Hjertelig velkommen til Blogglandia :)
  Kjempegøy med flere interiørbloggere på Mo! Ps. Om du trenger bloggetips, så ligger det en "knapp" under headeren min som er merket "Bloggetips";) Ps.2: Et tips med det samme om en praktisk "regel" her i blogglandia, som jeg ble veldig glad for å få da jeg begynte: - Når du svarer tilbake på en kommentar som noen har lagt igjen hos deg, klikk deg da inn på den andre sin blogg for å legge igjen ditt svar eller hilsen. Hvis ikke så er det ikke sikkert at vedkommende får meg seg at du har svart/kommentert tilbake. Anononyme svare du selvsagt på din egen blogg ;)
  Gleder meg til å følge deg videre :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett