19. mai 2011

Lysfat

Alt kan brukes som lysfat. Det skal ikke legges sjul på at jeg liker det som er gammelt og ønsker å kombinere nye og gamle ting. Tidligere har jeg hatt dette trauget på veggen ( for å samle støv), men nå hadde jeg et behov for å få brukt det på et annet omåde. Etter at vi kjøpte huset har jeg enderlig fått plass til spisestue og da passet det veldig fint på spisebordet.


Dette er et brunt severingsfat fra min mørke tid, som ble kjøpt på Perfect Home party for noen år tilbake. Men heldigvis kan det meste males, så dette ble malt med eggehvit oljemaling. Beholdt beslagene som de var og for at det ikke skulle bli så hard kontrast med beslagene valgte jeg å slipe kantene med sandpapir. Da fikk jeg også ett mer gammelt preg over det og med ett par norgesglass med blondeband på ble det riktig så dekorativt, og passer godt til den stilen jeg nå vil ha.


Dette fatet er fra hytta vi eide en gang i tiden... Ikke værst å arve ei hytte med alt av innventar, så da ble det noen gamle skatter på meg.  Dette fatet er så fint at sånne ting kan man jo ikke gjømme i noen skap, derfor har jeg valt å bruke det som lysfat og det passet perfekt på stuebordet.

1 kommentar:

  1. kjempe fine fat alle tre;) Perfect home brettet ble jo bare helt smashing når du malte det. good helg du ville hill;)

    SvarSlett