25. oktober 2011

VELKOMMEN til mitt "nesten nye" Kjøkken.

Et lite bilderas fra Kjøkkenet.
Da var jeg endelig ferdig med å male kjøkkenet... phuuu....Det vil si innredningen. Trodde det var fort gjort, og innen en uke skulle jeg være ferdig... Ja jeg trodde faktisk det hihi. Helt til jeg begynt å male... Da innså jeg at det var litt mer jobb enn bare en ukes tid...


Det var nå enda godt at jeg ikke viste helt hva jeg ikke gikk til, for da hadde det ikke blitt gjort. Med 32 skap og skuffer med 4 strøk på hver side + selve skråget står det endelig ferdig etter tre uker så lyst og så flott.
Gjett nå hvem det er som er så gla for at dette er gjort.. jepp nemmelig meg.

FØR:

ETTER:


Flisene ble også malt i samme fargen som skapene, men med høyere glans.
(Glans 80)


Nye knotter/håndtak ble det også.FØR:

ETTER:


Home & Cottage skapet mitt har fått plass på kjøkkenet. Måtte ha et skap til mine gamle porgrunn porselen

Puffen som jeg fikk av min mor, har også fått en seg en liten makeover og nytt stofftrekk.


Lampen fikk et møte med sprayboksen. Før var den i messing og brun kule. Med litt svartfarge og hvit kule ble den som ny..Disse stolene er jeg så utrolig glad i. Fikk pusset de opp for 1,5 år siden. De har vært søsteren til min oldemor sine og i den tiden var disse stolene brune. Har 3 stoler og jeg har skrevet et sitat på hver stol. No.1 står det Carpe Diem, No.2 og no.3 har jeg delt et sitat, der det står: Livet har så stor verdi, Lev det før det er forbi. Et sitat med stor mening, syns jeg. Jeg har brukt prosjektor og overført skriften med sprit-tusj.. fungerte kjempefint. Men ser at det kunne ha vært lurt å hatt litt lakk over, for det slites litt ved bruk.
Ble stor forandring og et mye lysere kjøkken. Ny benkeplate blir det etter hvert. Nå kan jeg trives godt ;O)
Ha en fin kveld alle sammen.
Klem fra Hill-Iren

9 kommentarer:

 1. D blei jo kjæmpefint! Skjønne jo at d har vært litt av en sjau, men værd d vil æ tru. Du e utruli flink. :o)
  -klæm-

  SvarSlett
 2. Herlighet, så flott det ble. Har gjort det der selv, så jeg vet at det er en kjempejobb. Enda har jeg ikke så mange skap som deg. Grattis, du har gjort en kjempejobb. Nydelig.

  Klem Bente

  SvarSlett
 3. førr en jobb du har hatt Hill.. Misunn deg virkelig ikke den. Reng me du ikke så nå ende på gærnskapen i det du holdt på. Men det ble rett og slett et helt nytt kjøkken. Lyst og fint og ikke sammenlignbart med det gamle. Ka sku man ha gjort uten maling? mÅ vær herlig og endelig vær ferdig og sett seg ned med en kaffekopp ved kjøkkenbordet og nyt resultatet og den gode jobben du har gjort. fLInk e du;)klemklem.

  SvarSlett
 4. Snakk om forskjell, det ble utrolig fint.....så flink du er. Ha en fortsatt fin uke....klem fra Mona

  SvarSlett
 5. For en jobb, nydelig resultat.
  De stolene var superflotte
  Fantastisk koselig kjøkken du har.

  Ha en finfin uke.

  Haldorsdatter.

  SvarSlett
 6. For en forandring,kjempefint!:) Litt av en jobb du har gjort da. Hvilken maling brukte du på flisene? Har nemlig noen fliser på kjøkkenet her som absolutt skulle vært malt;)

  Ha en fin torsdag:)

  Klem

  SvarSlett
 7. Hei du! Så flott kjøkkenet ble. Har selv malt kjøkkeninredningen og vet hvor mye jobb det er. Men når det blir så flott er det definitivt verdt det.
  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 8. Dette var litt av ei forandring! Så lekkert kjøkkenet er blitt nå som det er lyst. Likte de stolene dine godt også. :)

  SvarSlett
 9. Himmel å hav sååå flott!!!
  Dette ble akkurat som natt og dag:) Ser vi har samme håndtak:) Min innredning er hvit og 25 år gammel..har bare skiftet håndtakene - nå klør jeg til å sette opp hvitmalt panel på veggene..
  Ønsker deg en fin fin søndagskveld!
  Klem fra Janne

  SvarSlett