8. oktober 2011

Vindu

Nyderlig høst vær i dag, og da var det bare å finne fram slipemaskinen igjen. Med god hjelp fra min lille sønn (Heine) gikk jobben så det suste.

Godt å ha en god arbeids kar sammen med seg ;O)


Det har vært litt arbeid med vinduet. Det var så øderlagt i den ene enden og var det i tre deler da jeg fikk det, så jeg måtte lime og spikre på delene. Det ene hjørnet var helt knust så det måtte jeg spale til i flere lag sånn at jeg skulle få et helt hjørne... Mye arbeid, men det tenker man ikke på, for nå har jeg fått det såpass i bra stand at det er blitt klar til å males.


Nå har det kommet i kjelleren og fått på grunning og et strøk med hvitmaling. Skal få det ferdig tidlig i uka, sånn at jeg kan få levert det inn for å få satt inn speil.
Ferdige resultatet kommer når jeg har fått det helt ferdig. I mellomtiden, fortsetter jeg på kjøkkeninnredninga... Kun 9 dører igjen av 32 ;O) Ser slutten nå.
Klem fra Hill-Iren

2 kommentarer:

 1. Hei! Tusen takk for koselig kommentarer hos meg:) Gjør ingenting at det ble mange av de;) Jeg slettet noen,trasi da når det henger seg opp sånn!!

  Ønsker deg en fin søndagskveld & en fin uke:)

  Klem

  SvarSlett
 2. Heisann:)
  Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg:) Pallesofaen er jeg veldig fornøyd med ja...og ikke minst min datter... hihihi.
  Vinduet kommer til å bli kjempefint som speil, gleder meg til å se det ferdige resultatet:) Lykke til videre med kjøkkeninnredningen:)

  Ønsker deg en finfin høstdag og en knaill uke:)
  Klem Marianne:)

  SvarSlett