23. august 2011

Nesten ny postkasse

Da har postkassa fått seg en ny makeover, for det trengte den virkelig....Med lånte ideer fra en annen blogger (www.daisishome.blogspot.com) så skulle nå dette bli mitt nye prøveprosjekt...

Dette var utgangspunktet...
Måtte vaske og slipe bort klistremerker og gammel rust.

Da var det bare å begynne... fant fram sprayboksene og grunnet den med hvit et par ganger før jeg la på en plast duk som er kjøpt på Kid. Var spendt på hvordan det ble. Hadde ett misslykket forsøk før jeg kom fram til dette resultatet. Det var for at jeg ikke tok av duken med en gang etter srayingen. Så da var det bare å begyne på nytt igjen..


La bare duken oppå postkassa, skulle vel helst ha sprayet på med noe lim, men det hadde jeg ikke tid til å kjøpe for nå var jeg kommet så godt i gang.


Resultatet ble ikke helt perfekt, men greit nok til at den kunne brukes.


Ferdig resultat... Med påtegnet navn og no.10 var den klar til å henges opp. Jeg har bare brukt sprittusj på navn og nr... Så får se hvor lenge det holder.
Ble ikke så værst resultat til slutt.

Jeg beklager at det har blitt så mye oppstyr rundt dette innlegget, med at jeg har glemt å linke til den bloggen som jeg har hentet ideen fra. Nå har jeg rettet opp i denne feilen, men er nok redd skaden allerede har skjedd og det var ikke ment om å stjele ideer fra noen. Men hun hadde en såååå fantastisk flott postkasse og en idee som jeg kunne like. Beklager hvis jeg har tråkket noen på bena.
Som ny blogger er dessverre ikke jeg inne på alle regler som gjelder i blogging. Håper på forståelse for den taben jeg har gjorde. Tror nok det er flere enn meg som har gjort den feilen som ny. Har nå lært av dette og tar det med meg videre.

Klem
10 kommentarer:

 1. Postkassa di ble knallfin! Så flink du er! Dette var jo en kjempeide :)
  Hos hvilken blogger så du denne ideen (viktig å linke ;)? Skal spørre om jeg kan legge ut ideen på facebooksiden til bloggen min :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 2. Den blei jo kjæmpefin! Tru kor mye koselire d hadde vært om alle hadde så flotte postkasse hænganes istede førr di dær stygge grønne greiern. :o)

  SvarSlett
 3. Så flott postkassen din ble! Ikke så mye som skal til for endre utseende helt!

  Ønsker deg en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 4. Hei igjen :)
  Om jeg får låne et av bildene dine av den fine postkassa du har pimpet, linker jeg gjerne til deg også på facebooksiden til bloggen min om det er greit? Synes den postkassa di ble så stilig!
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 5. ÅÅÅ, en slik vil jeg ha1 Helt genialt, så kjekt at du deler den gode ideen:-)

  PS. Det er snart helg:-)

  Haldorsdatter

  SvarSlett
 6. Råflott!! Min postkasse trenger også definitivt en oppgradering. Takk for inspirasjonen!

  SvarSlett
 7. så stilig postkasse ble=) husker vi snakket om denne ideen for en stund tilbake. arti at du har pimpet opp postkassa. ble jo kjempe bra=)klem

  SvarSlett
 8. Det er Sissel med bloggen Daisys Home som hadde denne idèen med postkassa tidligere i sommer. Postkassa di ble fin, men det er viktig å linke;)

  SvarSlett
 9. Hei.
  Så flott postkassen ble.
  At du ikke lager en link til bloggeren du fikk idèen fra ?
  Kjekt med inspirasjon, men æres den som æres bør ;)
  Klem :)

  SvarSlett
 10. Kjempe flott!! komer nok en ny oppgradering på min postkasse også snart... :) Jeg følger deg gjerne videre :)

  SvarSlett