17. september 2011

Høst på trappa

Nå har høsten kommet for fult og det merkes godt på temperaturen. Selv om det har vært et nyderlig vær her i dag, så er det nok litt kaldere drag i luften. Så nå er det på tide å få litt høst - semning på trappa mi også.
Reinskinnet er kommet i stolen, og så måtte jeg kjøpe meg et lite et i dag for å ha på bordet.
Det pyntet opp sammen med røsslyngen .. (som jeg aldri husker navnet på)
Så må det litt lys og lykter til, for det hører med til høsten.Så nå er det bare å sette seg ned med noe godt i koppen og nyte høsten.
Ha en super helg alle sammen.
Klem fra Hill-Iren

7 kommentarer:

 1. Kjempekoselig på trappa di :) Hvor får man forresten kjøpt reinskinn, og kan det ligge ute hele tiden, eller tar du det inn på kvelden?
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 2. Så fin høststemning på trappa. Så koselig med reinskinn og lys. Jeg må komme igang ute jeg også. Sommerblomstene blomstrer utenfor ennå, men det føles litt rart. Jeg liker ikke å kaste planter som blomstrer, men må vel rydde opp i løpet av uka. Ikke lenge før frost om natta nå.
  Ha en fin mandag
  Randi

  SvarSlett
 3. så utrulig koselig det er på trappa di hill=) sikkert herlig å nyte høstsola mens man varmer rompa i det skinnet dær. har sååå lyst på mange slike reinskinn men det er jo så dyrt;/ gleder meg enormt til trappa vår også er ferdig så jeg kan få lov til å pynte og dille. Herlig =) stoor klem til deg<3

  SvarSlett
 4. Så koselig du har gjort det:) Herlig med denne tida<3

  SvarSlett
 5. Ååå, ikke farlig å ta imot høsten med slik ei
  trapp utenfor :-)
  Kjempefint.

  Haldorsdatter

  SvarSlett
 6. Tusn takk førr koseli kommentar inne te mg!=)
  Hær va åsså fin høststæmning!=D
  Fortsatt fin søndagskvell te dg!

  SvarSlett
 7. Hei! Så koselig det var på trappen din:) Det teppe du har begynt på er kjempefint,kunne godt tenkt meg å laget et slik et selv...må bare lære meg å hekle først;)

  klem

  SvarSlett