6. september 2011

Konfirmasjonsbord

Da var den store dagen over og alle var fornøyd med dagen. Spesielt konfirmaten som nå har gått inn i det voksne liv.

Som jeg nevnte tidligere skulle jeg legge inn bilder av det dekkede bordet. Min kjære datter ville ha fargene rosa og sølv. Ja da var det bare å sammle sammen alt av sølv-lysestaker jeg hadde i huset for å få dekket bordet. Det ble nesten nok... måtte ha noen blanke te-lysglass også, med noen rosa te-lys oppi. Så bordekoren ble ganske bra om jeg skal si det sånn. Helt likt Idebordet ble det nå ikke, men konfirmanten var storfornøyd og det er jo det som teller.


Ide bilder hentet fra LB design Rosa
Jeg har også brukt trollhaselgrener for å pynte bordet og noen sommerfugler som sitter på grenene... Så måtte jeg bare kjøpe noen søte sølvhjerter som også skulle pynte opp bordet.
Vil også takke en god kollega (Lisa Bolin) som har designet den nyderlige kaken.
En flott kreasjon.

3 kommentarer:

 1. Blei jo kjæmpefint jo, utruli flink e du. Skjønne godt at konfirmantn sjøl va førnøyd. Den kaka va jo bare dritfin, heldi du e som kjenne nån som kan sånne kunsta. Muli æ må slå på tel dokker om ca 10 år når d e vårres tur... ;o)
  -klæm-

  SvarSlett
 2. bordet du har laget ble jo myyye finere enn inspirasjonsbildet ditt;) ælska fargan og pynten. passa jo perfekt til en jente konfirmasjon. du e så flink=) oij,den kaka såg god og lekker ut0) flink ho lisa e=)

  SvarSlett
 3. Pent pyntet bord, og rosa + sølv blir jo aldri feil. Litt av et kunststykke den kaka også.

  SvarSlett