17. juli 2011

Hagearbeid

Fint vær ute og da kan man ikke sitte inne å holde på malerarbeid. Har jo en hage som trenges å gjøre noe med. Da er det bare å komme seg i arbeid, det vil si stille arbeid. Ettersom min kjære har vært på nattevakt, kan jeg ikke bare starte gressklipperen. Hmm ka skulle vi finne på da... Jeg har jo en hage full av stein, så kansje få organisert dem litt er vel en fin start. Må bare begynne å få bort litt stein her og litt mer på andre plasser.


Tidligere var det runde steiner og små kryp - busker i beddene. Ikke akkurat einer og dvergfuru jeg har lyst til å ha i inngangspartiet. Det var også en liten grussti rundt deler av huset, som jeg hadde et behov for å markere litt mere. Derfor var det bare å ta fram litt kant stein (som tidligere eier har laget) for å markere veien litt bedre.
Med 5 - 6 tunge trillebår med grus er veien ferdig. Ble ikke så værst om jeg skal si det selv (hihi)


Ettersom vi har laget ett nytt inngangsparti ble det ikke så stort bedd igjen. Busken som er igjen der trenger å liten stusses og plantingen av andre blomster er nå begynt. Blir nok å sette inn flere bilder når jeg begynner å bli ferdig.


Ny dag med fint vær og mer arbeid med hagen.
Ha en fin søndag alle sammen.

4 kommentarer:

 1. Hei og takk for hilsen!
  så kjekt å kikke her hos deg og mye fint å se :o)
  skapene dine ble så flotte med hvitmaling.....
  Holder selv på å male min brune spisestue. Masse arbeid og mange strøk maling. Det verste er jo stolene da
  Men jeg angrer ikke på at jeg gikk igang :o)

  Ønsker deg flotte sommerdager :o)

  SvarSlett
 2. Hei, Hill- Irene..Ja det er som sagt på tide, og ta seg tid til det man ønsker og brenner for...Lykke til med alle dine visjoner...Hilsen fra osser på Kjærnes...:))

  SvarSlett
 3. Så flink du e en søndags formiddag i finvære. Hær glimte sola me sitt fravær, nåkka som egentli passe mæ vældi bra sia dagen tilbringes me kakebaking og husvask tel feiring av 5-årsdag i mårra, før d bær avgåre på seinvakt. Phu...alt ska nu skje på samme hælga. Men trøste mæ me at æ har langfri næste uka, så da rægne æ me sola kommer og æ bare kan sett ute å nyte utn å løfte en finger! ;o) Kos dokker masse!
  -klæm-

  SvarSlett
 4. så fint det blir hill bill;) gleder meg til å komme å se. likte spesielt godt steinbeddet ditt. klemklem=)

  SvarSlett