11. juli 2011

Skatthold

Jeg hadde vært på leting etter et gammelt skatthold en stund og var innom alle bruktbutikker jeg kom over for å se om det var noe å få kjøpt, men uten hell.

Til en dag min kjære svigermor fortalte at hun hadde et som vi kunne få. Var ikke nei i min munn da nei. Takket og bukket for at vi fikk det. Men det var ikke helt sånn som jeg hadde forventet det. Det var jo litt nytt og i lakert furu. Ja ja fikk gå det, kunne vel male det også. Som tenkt så gjort.

Det gikk jo selfølgelig litt fort for seg for å få maling på skattholdet, så jeg rakk ikke å ta før bilder før det var kommet maling på skapet.

Her har det fått et strøk med grunning.


Ferdig med skattholdet. Nye knotter har det også fått. IKEA hadde noen som jeg syns passet til dette skapet, men må nok en tur tilbake for å kjøpe flere. Selvfølgelig måtte det bli en for lite.
Det er også et overskap som hører til, men det har ikke blitt prioritert malt enda, så det får nok vente en stund. Har heller ikke fortalt Svigermor hva jeg har gjørt med skattholdet hennes. Det får bli en overrasskelse når Kjellerstua er ferdig oppusset. Som da er mitt neste prosjekt.

1 kommentar: